International Version: NederlandsNederlands

De regio SobrarbeDe regio Sobrarbe

 
Het centrale traject van de Pyreneeën is een lange en indrukwekkende bergrug die loopt van de Atlantische Oceaan tot bij de Middellandse Zee, het is een ruige en vaak onherbergzame maar vooral heel aantrekkelijke bergketen.

Rijk in ieder opzicht...

Hier bevinden zicht de hoogste bergpieken, de diepste valleien en de laatste gletsjers, en ook een grote verscheidenheid aan natuurlijke milieugebieden, nauwelijks aangetast door enige menselijke activiteit en dus een ideaal toevluchtsoord en habitat bieden aan een groot aantal dier- en plantensoorten.

 

Sobrarbe, een van de tien regios in de provincie Huesca, heeft een oppervlakte van 2.202 vierkante kilometer gelegen in de Centrale Pyreneeën, het vormt het stroomgebied van de rivier Ara en van de bovenloop van de rivier Cinca en zijn bijrivieren.

 

Camping Boltaña

 

Ctra. N-260, Km 442

22340 BOLTAÑA - HUESCA - ARAGÓN

Teléfono. +34 974 50 23 47

info@campingboltana.com

Camping Boltaña... Gegarandeerd een goede keuze...
Privacybeleid / Kwaliteitsbeleid / Cookies Beleid
© 2016 Camping Boltaña - All rights reserved
We maken gebruik van eigen en cookies van derden om onze dienstverlening te verbeteren en te laten zien aanverwante reclame aan uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als je verder browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan te accepteren. U kunt de instellingen wijzigen of meer informatie hier.
Welcome
Welcome
Voor meer informatie