International Version: NederlandsNederlands

Natuurpark van Posets-Maladeta...Natuurpark van Posets-Maladeta...

 

Hier vinden we enkele van de meest emblematische pieken van de Pyreneeën: Aneto (3.404 m), Posets (3.375 m), Maladeta (3.308 m)…

 

Drie opvallende gletsjers met een oppervlakte van bijna 350 hectaren, meer dan vijfennegentig gletsjermeren alle met verschillende grootte en specifieke eigenschappen liggen verspreid in het park (Cregüeña, Batisielles,…) en verder ook een ontelbaar aantal watervallen.  Het park werd opgericht in 1994 met de bedoeling de natuurlijke begroeiing, flora en geologie van deze uitzonderlijk mooie streek te beschermen.

 

In Benasque is een permanente tentoonstelling over de vier grote onderdelen van het park: rotsen, ijs en sneeuw; wei- en grasland; bergbossen en bewoonde valleien.

Puur hooggebergte!

Natuurpark van Posets-Maladeta

 

De hoogste concentratie van 3000-ers  in de hele bergkam in een uitzonderlijk natuurgebied.

 

Een wereld van rotsen, sneeuw en gletsjerijs…

 

Camping Boltaña

 

Ctra. N-260, Km 442

22340 BOLTAÑA - HUESCA - ARAGÓN

Teléfono. +34 974 50 23 47

info@campingboltana.com

Camping Boltaña... Gegarandeerd een goede keuze...
Privacybeleid / Kwaliteitsbeleid / Cookies Beleid
© 2016 Camping Boltaña - All rights reserved
We maken gebruik van eigen en cookies van derden om onze dienstverlening te verbeteren en te laten zien aanverwante reclame aan uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als je verder browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan te accepteren. U kunt de instellingen wijzigen of meer informatie hier.
Welcome
Welcome
Voor meer informatie