International Version: NederlandsNederlands

BoltañaBoltaña

Dynamische Pyreneeën

Boltaña is een strategisch gelegen dorp en is dus de ideale uitvalsbasis om deze schitterende streek te ontdekken.  De stedenband met de Franse buurgemeente Saint-Lary vormt een samenwerkingsverband tussen de twee nabijgelegen maar toch verschillende culturen en gewoonten aan beide zijden van de Pyreneeën...

Boltaña ligt in het hart van de Sobrarbe, en is dus ideaal als startpunt voor talloze uitstappen en activiteiten in de regio.

 

De charmante straten, de gastvrije bewoners en het zacht klimaat (het hele jaar zacht en stabiel) maken van Boltaña een ideale bestemming om enkele dagen op adem te komen in een schitterende natuurlijke omgeving.

Paardrijden, op tocht trekken, bergbeklimmen, canyoning en kanovaren… zijn maar enkele van de intense ervaringen die u kunt opdoen omgeven door het onweerstaanbaar mooie landschap van de Pyreneeën in Aragon....

Boltaña

 

Camping Boltaña

 

Ctra. N-260, Km 442

22340 BOLTAÑA - HUESCA - ARAGÓN

Teléfono. +34 974 50 23 47

info@campingboltana.com

Camping Boltaña... Gegarandeerd een goede keuze...
© 2016 Camping Boltaña - All rights reserved
We maken gebruik van eigen en cookies van derden om onze dienstverlening te verbeteren en te laten zien aanverwante reclame aan uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als je verder browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan te accepteren. U kunt de instellingen wijzigen of meer informatie hier.
Welcome
Welcome
Voor meer informatie