nederlands
 
Camping Boltaña
CAMPING-BUNGALOWS
1ª Categoría
     
 
  Welkom
  campsite and Caravan site
  Bungalows
  SPA
  De beste aanbiedingen
  Tarieven 2014
  Voorzieningen
  ACTIVITEITEN
  online boeken
  contact opnemen
  Localisering
  Fotogalerij
  Beoordelingen
  Brochures van de regio
 
  Toeristische informatie
 

multimedia

  Het weer vandaag in Boltaña
 

el tiempo

 
 
 
 
  Home / Disclaimer en privacybeleid  
     
 

Disclaimer en privacybeleid

 
 
De inhoud van deze website is eigendom van CAMPING BOLTAÑA, S.A. en mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden vermenigvuldigd, uitgezonden of opgeslagen door opslagsystemen, in geen enkele vorm, en met geen enkel middel, zonder de expliciete schriftelijke toestemming vooraf van CAMPING BOLTAÑA, S.A.
 
AFWIJZING VAN AANSPRAKELIJKHEID


CAMPING BOLTAÑA, S.A. is niet verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door, of die kunnen worden veroorzaakt, noch voor technische mankementen die voortkomen uit het gebruik van de informatie op de website van CAMPING BOLTAÑA, S.A. De links waarmee via de pagina van CAMPING BOLTAÑA, S.A. toegang wordt verkregen tot de diensten en producten van derden, worden niet door CAMPING BOLTAÑA, S.A. gecontroleerd of beheerd. CAMPING BOLTAÑA S.A. is niet verantwoordelijk voor de informatie die op dergelijke pagina´s wordt gepubliceerd, noch voor eventuele gevolgen ervan. CAMPING BOLTAÑA, S.A. is slechts verantwoordelijk voor de inhoud van de eigen website. CAMPING BOLTAÑA, S.A. kan de inhoud, de configuratie en de presentatie op iedere moment en zonder hierover vooraf te informeren, wijzigen. De bezoeker belooft zich tijdens het gebruik van de pagina en de diensten aan de wet te houden. CAMPING BOLTAÑA, S.A. is er niet verantwoordelijk voor als gebruikers wat voor regels dan ook overtreden, tijdens hun bezoek aan de site en/of bij het gebruik van de gegeven informatie en inhoud van de pagina.
 
CAMPING BOLTAÑA, S.A. is niet verantwoordelijk voor het onwettig gebruik door derden van merknamen, productnamen, geregistreerde en niet geregistreerde merken, die niet het hun eigendom zijn en die op hun website genoemd/getoond worden.
 
BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS


In overeenstemming met de Spaanse Wet op de Bescherming van Persoonsgegevens, informeert CAMPING BOLTAÑA, S.A. u dat uw persoonlijke gegevens die worden verkregen tijdens uw informatieaanvraag, reservering of boeking van een dienst of product, inschrijving op forums, inschrijving voor de persoonlijke nieuwsdienst, worden opgeslagen in een automatisch gegevensbestand , eigendom van dit bedrijf, met als doel onze commerciële aanbiedingen beter te kunnen afstemmen op uw specifieke profiel en u een meer persoonlijke, snelle en efficiënte dienstverlening te kunnen bieden, door de commerciële en technische afdelingen van het bedrijf. CAMPING BOLTAÑA S.A. belooft aan de verplichting tot geheimhouding van deze gegevens te voldoen, evenals aan de plicht om deze gegevens vertrouwelijk te behandelen en zal de hiervoor noodzakelijke maatregelen nemen, om verandering, verlies en ongeautoriseerde toegang te voorkomen, rekening houdend met technologische ontwikkelingen. De gebruiker belooft zich bij het gebruik van de pagina en de diensten aan de wet te houden.
 
 
Turismo de Aragon
facebook   facebook     rss   RSS
Contacto
+34 974 50 23 47
Geadviseerde verbindingen
 
 
 
 
Ctra. N-260, Km 442
22340 BOLTAÑA - HUESCA - ARAGÓN Spain
Teléfono. +34 974 50 23 47 Fax. +34 974 50 20 23 mail. info@campingboltana.com
 
Grupo CampingRed
 
 
 
 
CampingRed
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.